Aannemer Amersfoort - Bouwbedrijf AmersfoortU heeft plannen om uw woning te verbouwen of u gaat zelfs een heel nieuw pand laten wegzetten en nu bent op zoek naar een vakkundige aannemer die dit project kan realiseren? Kies dan voor de expertise en ervaring van Van der Sluijs Bouw, hét bouwbedrijf voor Amersfoort en omgeving. Wij werken zowel voor particuliere en voor zakelijk opdrachtgevers. Of het nu gaat om een volledig nieuw bedrijfspand of het plaatsen van een nieuwe serre, bij bouwbedrijf Van der Sluijsbouw Amersfoort kunt u er altijd vanuit gaan dat de klus op professionele wijze wordt uitgevoerd. Als aannemer kunnen wij uw volledige bouwproject van A tot Z begeleiden en uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bouwbedrijf Amersfoort – wat wij doen

Wij voeren als bouwbedrijf projecten uit van alle groottes en in alle prijsklassen. Dat kan gaan om het realiseren van een compleet nieuwe woning, schuur of huisvesting van uw bedrijf, maar ook om het plaatsen van bijvoorbeeld een dakkapel, het installeren van een volledig nieuwe badkamer of het maken van een aanbouw. Daarnaast staan onze goed opgeleide en ervaren werknemers voor u klaar om (periodiek) onderhoud en renovatie uit te voeren aan bijvoorbeeld kozijnen, daken en metselwerk. Kortom, wij zijn een allround bouwbedrijf dat u kunt inschakelen voor alle klussen (groot en klein) in en om Amersfoort.

Aannemer Amersfoort – wat kost het?

De kosten van het inhuren van Van der Sluijs Bouw als aannemer zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de omvang van het uit te voeren project. Daarom is het moeilijk om hier een prijs te noemen. U mag er in ieder geval van uit gaan dat wij werken tegen een bijzonder schappelijk tarief en dat we er voor zorgen dat ook de materiaalkosten zo laag mogelijk blijven. Wanneer u voor ons kiest als aannemer, dan krijgt u het beste resultaat voor een scherpe prijs.

Wilt u meer weten over onze diensten als aannemer en bouwbedrijf in de regio Amersfoort of wilt u weten wat uw bouwproject gaat kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.