Aannemer Huizen - Bouwbedrijf HuizenOp zoek naar een betrouwbare aannemer in Huizen? Kies dan voor Van der Sluijs bouw, het bouwbedrijf van Huizen en omgeving. Of het nu gaat om het realiseren van een complete nieuwbouwwoning, een stevige verbouwing van een bestaand pand of onderhoud, u kunt al uw grote en kleine klussen in de regio Huizen met een gerust hart overlaten aan de vakkundige werknemers van bouwbedrijf Van der Sluijs bouw. Wanneer u kiest voor Van der Sluijs als aannemer, dan kunt u rekenen op ervaren vakmensen die met grote zorg uw bouwproject of klus tot een goed einde brengen. Van der Sluijs Bouw werkt als bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven (bedrijfspanden) in de weide omgeving van Huizen.

Diensten aannemer / bouwbedrijf Huizen

U kunt bij Bouwbedrijf terecht voor de meest uiteenlopende bouwprojecten, van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud.

Nieuwbouw

Als aannemer kunnen wij nieuwbouwprojecten realiseren in nagenoeg alle prijsklassen en van alle denkbare groottes, van tuinhuisje tot complete een villa. Wij kunnen daarbij werken met uw eigen ontwerp of het ontwerp van een architect. Kortom, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Verbouwen

Meer ruimte creëren met een aanbouw aan uw bestaande woning of een renovatie van uw oude schuur? Het is allemaal mogelijk als u kiest voor bouwbedrijf Van der Sluijs. Elke verbouwing, groot of klein, wordt door ons op professionele wijze uitgevoerd.

Onderhoud

Gedegen onderhoud en het op tijd herstellen van (kleine) gebreken zorgen ervoor dat u in de toekomst niet opeens voor vervelende en vooral dure ongemakken komt te staan. Laat deze belangrijke taak dan ook over aan de vakmensen van Van der Sluijs Bouw.

Bouwbedrijf / aannemer Huizen kosten

De kosten van een bouwproject hangen natuurlijk af van een groot aantal factoren. Wanneer u kiest voor Van der Sluijs als aannemer, dan kunt u ervan uitgaan dat de bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd tegen een zeer concurrerend tarief. Ook voor de aanschaf van de juiste materialen voor de juiste prijs kunt u op ons bouwen.

Wilt u meer informatie of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op.