Bouwbedrijf Hilversum - aannemer HilversumU bent op zoek naar een professioneel bouwbedrijf voor het uitvoeren van uw project of klus? Kies dan voor aannemer Van der Sluijs Bouw, het betrouwbare en betaalbare bouwbedrijf voor Hilversum en de weide omgeving. Bij ons kunt u er op rekenen dat de klus wordt uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen met meer dan voldoende ervaring op bouwgebied. Wanneer u kiest voor Van der Sluijs Hilversum als aannemer of bouwbedrijf, dan weet u zeker dat het project naar volledige tevredenheid wordt afgerond voor een scherpe prijs. Dus of het nu gaat om een grootschalig nieuwbouwproject, de renovatie van uw schuur, het vervangen van de kozijnen of het plaatsen van een aanbouw, kies voor bouwbedrijf Van der sluijs Bouw Hilversum. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Bouwbedrijf Hilversum – nieuwbouw

U heeft een nieuw bedrijfspand, huis of ander gebouw laten ontwerpen? Bouwbedrijf Van der Sluijs Bouw Hilversum zorgt ervoor dat het nieuwe pand volledig volgens het geleverde ontwerp wordt afgeleverd. Natuurlijk staan we u altijd bij met gedegen advies en denken we met u mee.

Aannemer Hilversum – verbouwing

U bent tevreden met uw huidige locatie, maar er moet nog wel het een en het ander worden verbouwd? Ook dan is aannemer Van der Sluijs Bouw Hilversum de juiste keuze. Of het nu gaat om een totaalrenovatie of een kleine klus, uw project wordt door ons met de grootste zorg tot een goed einde gebracht.

Bouwbedrijf Hilversum – onderhoud en renovatie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom is het belangrijk om uw huis of pand goed te onderhouden. Deze taak neemt bouwbedrijf Van der Sluijs Hilversum u met alle graagte uit handen. Tevens kunnen wij oude elementen (kozijnen, muren enzovoorts) vakkundig voor u renoveren.

Vrijblijvende offerte en meer informatie

Wit u meer weten over onze diensten als aannemer of bouwbedrijf? Of wilt u wellicht direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.