bouwbedrijf-aannemer-barneveldGaat u binnenkort verbouwen of heeft u een nieuwbouwproject dat moet worden uitgevoerd en u bent nog op zoek naar een goede aannemer? Dan bent u bij Van der Sluijs Bouw, al jaren hét bouwbedrijf voor Barneveld en omgeving, aan het goede adres. Of het nu een groot project of kleine klus betreft, wij zorgen voor een professioneel eindresultaat waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. Bouwbedrijf Van der Sluijs Bouw werkt uitsluitend met goed getrainde en ervaren bouwprofessionals, zodat u zeker bent van een project dat naar volle tevredenheid wordt afgerond. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare aannemer in Barneveld, die ook nog kwaliteit levert, dan kiest u voor Van der Sluijs Bouw.

Aannemer Barneveld – mogelijkheden

Van der Sluijs Bouw Barneveld is als aannemer inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten, van grootschalige nieuwbouw tot het renoveren van de garage. Natuurlijk worden daarbij altijd de regels en eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid nooit uit het oog verloren. U kunt ons inschakelen als aannemer voor onder andere de volgende bouwprojecten:

  • Verbouwing
    Uw huis of bedrijfspand heeft een uitbreiding nodig of bepaalde ruimtes krijgen een andere bestemming? Bouwbedrijf Van der Sluijs bouw realiseert uw verbouwing snel en vakkundig.
  • Nieuwbouw
    U heeft een ontwerp laten maken door een architect of heeft zelf een ontwerp gemaakt? Wij zorgen ervoor dat deze op professionele wordt uitgevoerd.
  • Onderhoud en renovatie
    Ook voor het onderhouden en renoveren van bestaande panden en huizen is aannemer / bouwbedrijf Van der Sluijs Bouw de juiste keuze.

Naast het uitvoeren van bovengenoemde werkzaamheden, staan we u ook bij met goed advies. Bijvoorbeeld over de materiaalkeuze.

Bouwbedrijf Barneveld – tarieven

Bouwbedrijf Van der Sluijs Bouw Barneveld werkt tegen verrassend betaalbare tarieven. Natuurlijk is het niet mogelijk om hier een accurate schatting van uw kosten te geven. Daarom bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw volgende bouwproject. Wilt u meer weten over onze diensten als aannemer en bouwbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.